I din stad

Det verkar vara en del som vill starta upp "I Care" i sin egen stad, vilket låter helt underbart. Om detta är fallet för dig har jag några tips här.
  1. Tänk till noga innan du bestämmer dig. Det kräver mycket tid och engagemang. Om du fortfarande vill starta "I Care" i din stad så go for it! Det kommer ge dig mycket glädje tillbaka.
  2. Nästa steg är att skaffa en Care-bok, ett block där du skriver ner allt du behöver veta. Kontakter, mål, ja sånt som kan komma till användning.
  3. samla dina vänner/din familj och fråga om de kan tänka sig att hjälpa till, det tar mycket tid att virka ihop alla care-squares till filtar.
Har du frågor är det bara att maila, jag hjälper gärna till så mycket jag kan. Visst är det bra att veta vad man ger sig in i men ärligt talat hade jag ingen aning när allt detta startade. Jag tror att det viktigaste är att man verkligen bryr sig och gillar att hjälpa andra. Tipsen ovan är bra men alla måste få göra på sitt sätt och allt jag "kräver" om man kan säga så, är att du bryr dig och är beredd att jobba en del, annars kommer det inte funka.

Så fortsätt bry dig och lycka till!
/Emilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar