fredag 11 november 2011

Filtarna är ute

Hej på er!

Nu har jag varit på grottan (härligt ställe btw.) och där blev jag rekommenderad att gå till Mikaelsgården här i Uppsala och där träffade jag ett gäng glada volontärer och hemlösa. Jag pratade med föreståndaren (jag tror att det var det hon var) och en till om I Care och de blev mycket glada över det vi håller på med och sa att jag gärna fick lämna filtarna där så skulle de hjälpa till att få ut de till de som behöver dem mest. Hon sa att hon redan hade en man i åtanke som hon tyckte skulle få en filt. Efter en promenad hem och sedan tillbaka fick jag äntligen överlämna filtarna. De hälsade till er alla som hjälpt till och tackade. Och jag vill tacka för att utan er hjälp skulle det aldrig blivit några filtar och utan er hjälp nu och framöver kommer det inte bli fler av dem heller. Därför skickar jag med en liten uppmuntran här också att fortsätt göra care-squares och visa att ni bryr er för det vet jag att ni gör.

Jag har flyttat och du som behöver adressen för att skicka in care-squares kan bara maila mig eller skriva en kommentar med din mailadress i så skickar jag den till dig.

Jag är så glad att vi äntligen fått ge bort filtarna. När jag började med detta trodde jag aldrig att det skulle vara så svårt att ge bort någonting som man vet kan komma till användning men man blir ju så glad när saker och ting äntligen fungerar.

Med risk för att låta tjatig, tack igen och keep caring för det gör ni så bra.

//Emilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar